HIPP HIPP HURRA

Publicerat:
Kategori: Familjeliv, Vardag,
Det är mycket att göra denna vecka. Så mycket att jag måste skriva en veckoplan för att veta vilken dag jag ska göra vad och att jag inte glömmer något. I helgen ska nämligen vår stora kille firas för på söndag fyller han 1 år 🎈.
Det är verkligen helt sjukt vad tiden går fort. Det märks betydligt mer nu när man har barn. 

(null)
En himla tur är att jag hunnit få min bakhörna färdig och invigt den med att baka tårtbottnar till helgens kommande tårta.


Men, det är inte bara lille Nisse som fyller utan idag är det faktiskt min dag. Idag blir jag 24! Planer för dagen? Inte något storslaget, men förmodligen äta ute med mannen min. Med eller utan barn får vi se. Kanske blir det Nisses första (riktiga) barnvaktstimmar. Måste ju börja öva lite innan det är dags för förskola har vi tänkt. Och på fredag ska han till sin farmor och vi på ultraljud. NERVÖS som ett as trots att man gjort det en gång förut och dessutom inte allt för länge sen... 

Men nu ska här kläs på och göras i ordning och sen vidare mot Västerås en liten snabbis. 
Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


TrackbackJohanna, 24
Västmanland, Sala

Välkommen till livet på landet i stan!

En blogg om pyssel, DIY, familjeliv och lite mama-needs!


I september 2016 fick vi nycklarna till vårt hus som under 2017 byggdes ut och ihop. I mars föddes även vår första son, Nisse och i augusti samma år överraskade vi med bröllop efter dopcermonin och nu väntar vi vårt andra barn till sommaren 2018.

Förutom familjelivet så älskar jag att vara kreativ och pysslar med bland annat fotografering & redigering, tårtor, "snickeri" och scrapbook som ni kommer kunna se lite utav här på bloggen.

Välkommen hit!