Helgens alla kalas

Publicerat:
Kategori: Familjeliv, Kidsen,
En hel vecka har gått och det har varit grejer upp över öronen. I fredags var vi iväg på ultraljud och fick veta att vi väntar en liten lillebror till Nisse. Allting såg bra ut och man såg hur den lille rörde sig där inne så nu känns det mer på riktigt! Helt magiskt att kunna se något så litet så tydligt. 

(null)


Sen har vi haft TRE kalasfiranden för våran nyblivna 1-åring! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Blev riktigt nöjd med kalastårtan i djungeltema! Har ju tänkt inreda barnrummet i djungeltema så det fick bli temat på första tårtan. Hade en modellerad bebis med vikingahatt på doptårtan så den här gången fick giraffen prydas med en vikingahatt. Nisse heter ju Viking i mellannamn, därav vikingahattarna ;).

Sen har jag fått en hel del blommor och grattis! Så efter denna fullspäckade helg har jag bara tagit det lugnt måndag-tisdag. Får se om det eventuellt blir en sväng ner på stan idag och kolla vår/höstjacka och skor till mig och Nisse. 

(null)

PUSS OCH KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


TrackbackJohanna, 24
Västmanland, Sala

Välkommen till livet på landet i stan!

En blogg om pyssel, DIY, familjeliv och lite mama-needs!


I september 2016 fick vi nycklarna till vårt hus som under 2017 byggdes ut och ihop. I mars föddes även vår första son, Nisse och i augusti samma år överraskade vi med bröllop efter dopcermonin och nu väntar vi vårt andra barn till sommaren 2018.

Förutom familjelivet så älskar jag att vara kreativ och pysslar med bland annat fotografering & redigering, tårtor, "snickeri" och scrapbook som ni kommer kunna se lite utav här på bloggen.

Välkommen hit!